Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیر کل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نقص فنی علت ترکیدگی لاستیک پرواز سپهران در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد بوده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ آقای حسن رضایی فر گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به منظور تامین ایمنی و اطمینان مردم از سفر‌های هوایی، در صورت مشاهده ناایمنی در محیط فرودگاهی یا شرکت‌های هواپیمایی به آن‌ها اجازه فعالیت نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص حوادث پیش آمده در فرودگاه مشهد گفت: تعداد حوادث و رویداد‌هایی که در این فرودگاه روی داده است را باید باتوجه به تعداد پرواز‌ها مقایسه کنیم و سازمان هواپیمایی کشوری به هیچ عنوان به دنبال مقصرسازی نیست و فقط به دنبال جلوگیری از وقوع چنین حوادثی است.
مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه امیدواریم فرودگاه مشهد استاندارد‌های حرفه‌ای را ارتقا دهد، افزود: این نقص فنی به نگهداری و تعمیر هواپیما برمی گردد و ارتباطی با فرودگاه ندارد.
رضایی فر با اشاره به عدم دریافت گواهینامه فرودگاهی از سوی فرودگاه هاشمی نژاد مشهد، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری در سال 1400 قوانین جدیدی وضع کرده تا فرودگاه‌ها را با ویژگی‌های جهانی مطابقت دهد. در حال حاضر فرودگاهی مانند زاهدان و بندرعباس گواهینامه فرودگاهی دریافت کردند و سایر فرودگاه‌ها نیز برای دریافت آن اقداماتی را انجام داده اند.
وی تصریح کرد: پیش ممیزی از فرودگاه مشهد هم انجام شده و گزارشی از سازمان هواپیمایی کشوری به این فرودگاه ارسال شده و امید است با رسیدن به استاندارد‌های لازم موفق به دریافت گواهینامه شود.
مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هر فرودگاه ملزم به داشتن گواهینامه فرودگاهی نیست و این موضوع به معنای ایمن نبودن فرودگاه نیست و همه فرودگاه‌های کشور پرواز‌ها را به صورت ایمن انجام می‌دهند.
آقای رضایی فر گفت: فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد یکی از فرودگاه‌های با سابقه در سیستم مدیریت ایمنی است و در بحث شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی همواره پیش قدم بوده است.
وی با اشاره به بحث کنده شدن رنگ آمیزی باند فرودگاه مشهد گفت: این مورد عامل تمام رویداد‌های فرودگاه نبوده، اما مشکلی است که به نظر می‌رسد با آغاز فصل سرما و خروج از بار ترافیکی در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد برطرف شود.
مدیرکل فرودگاه مشهد نیز گفت: از سال 98، هجده مورد ممیزی سازمان هواپیمایی کشوری در سطوح پروازی انجام شده است و جلسات ایمنی سطوح پروازی بصورت منظم و هفتگی برگزار و بازدید از باند نیز بصورت روزانه انجام می‌شود.
در این جلسه گلیج، معاون عملیات فرودگاهی هم گفت: در بازدید از باند فرودگاه مشهد مشکل خاصی را مشاهده نکردیم، اما روکش باند در دستور کار شرکت فرودگاه‌ها قرار دارد.
در نشستی که به منظور بررسی علت بروز سانحه هواپیمای شرکت سپهران در فرودگاه مشهد برگزار شد، فرشید گلیج معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها، حسن رضایی فر مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری، محمود امانی بنی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی و نماینده شرکت هواپیمایی سپهران حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرودگاه فرودگاه مشهد فرودگاه ها هاشمی نژاد رضایی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو ۱۳ پرواز فرودگاه امارات به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد